Reiki
reiki

Reiki is ‘universele levensenergie’ en wordt gebruikt om de methode van natuurlijk genezen aan te duiden. Met deze allround methode proberen we de oorzaken van klachten en onderdrukte gevoelens te laten vrijkomen. Reiki balanceert, reinigt en zuivert omdat het de blokkades, die pijn en ongemakken veroorzaken, ontmantelt. Een Reiki-behandeling kan worden toegepast op de kleding. Tijdens de behandeling wordt er zo min mogelijk gesproken. Dit, zodat je maximaal kunt ontspannen en je aandacht op de aanraking kunt richten. Immers daar waar je aandacht is, stroomt de energie.

Van nature is iedereen in staat aan iemand die ziek is of zich emotioneel niet goed voelt, energie te geven via de handen. Wij hebben de natuurlijke neiging onze handen precies op die plaatsen te leggen waar de genezende energie het meeste nodig is! Helaas zijn bij de meeste mensen de energiekanalen door een opeenstapeling van stressverwekkende ervaringen min of meer "dichtgeslibd", zodat zij in onvoldoende mate genezende energie kunnen doorgeven.

In een Reiki behandeling zal de Reiki beoefenaar de energiebanen proberen te openen waardoor de energie weer vrij doorstroomt en doorgegeven kan worden. Al tijdens de behandeling merk je duidelijk het verschil met voor de behandeling: je handen of voeten tintelen of worden warm, of je voelt op een andere manier dat de energie stroomt.

 
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow